In een paar stappen je eigen verpakking ontwerpen

Je hebt een merk, product of webshop en je wilt je eigen verpakkingen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar hoe gaat dat nou in z’n werk?! Let op, hieronder nemen we je mee in het bestelproces…

Je kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.

1. Kies je drager

Wordt het vloeipapier, tape of een doos. Waarschijnlijk weet je al heel gericht wat je zoekt, maar wellicht krijg je extra inspiratie via onze site.

2. Specificeer

Bepaal de oplage, de grootte, het materiaal etc.

3. Je ontwerpwens

Heb je zelf ideeën over het ontwerp / de bedrukking? Laat het ons weten!

4. De basisbestanden

Wat heb je zelf als basisbestanden? Is er een logo, of misschien al een volledige huisstijl? En wat voor bestanden heb je daarvan?

5. Het aanvraagformulier

Vul de vier bovenstaande punten zo goed mogelijk in, op het aanvraagformulier. Hoe meer je vertelt, hoe gerichter wij voor je aan de slag kunnen.

6. Contact / Offerte

De kans is heel groot dat we toch nog wat aanvullende vragen hebben. Daarvoor zullen we contact met je opnemen. Jij mag kiezen hoe je wilt dat we je bereiken. Als alles duidelijk is gaan we voor je rekenen en ontvang je een offerte.

7. Het ontwerp

Is de offerte akkoord, dan gaan onze designers voor je aan de slag. Samen proberen we het meest toffe en best werkende ontwerp voor de door jou gekozen drager te maken. Pas wanneer jij akkoord bent, gaat het productieproces van start.

8. Drukproef

In de meeste gevallen komt er een (digitale) drukproef voor de echte oplage bedrukt wordt. Deze zullen we je toesturen . Zodra je deze goedkeurt gaan de persen draaien!

9. De productie

Spannend! Het echte werk gaat nu beginnen en jij en wij kunnen niets meer doen. Behalve wachten op de levering. Binnen enkele dagen tot weken zal de bel gaan en staat jouw branded packaging op de stoep.