FAQ’s ofwel veelgestelde vragen

Ik zie maar een paar variaties in dozen op jullie website, klopt dat?

Op de site hebben we de dozen geplaatst die het meest gebruikt worden óf die wij gewoon het fraaist vonden. Maar bijna iedere andere doos kunnen wij voor je verzorgen. Ditzelfde geldt voor de andere producten. Laat ons weten wat je wilt en wij gaan voor je aan de slag.

Waarom vragen jullie waarvoor ik de verpakking ga gebruiken?

Dozen zijn er in verschillende diktes en met verschillende golfstructuren. Tape is er in verschillende sterktes. Voor toepassingen met etenswaren mag je niet elk papier en elke inktsoort gebruiken, en zo hangen er vele ‘mitsen en maren’ aan de producten. Door te weten waarvoor jij het gaat gebruiken, kunnen wij je het beste product adviseren.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Je kunt contact met ons opnemen per mail, telefoon of whatsapp. En op de website vind je een offerte-formulier. Vul deze zo goed mogelijk in, zodat wij zoveel mogelijk weten. Omdat we het toch over een soort product-op-maat hebben, zullen we altijd contact met je opnemen om dingen te verifieren. Pas als alles voor beide partijen duidelijk is, maken we van je aanvraag een bestelling.

Kan ik een spoedbestelling plaatsen?

Ja, laat het ons weten hoe groot de spoed is en hoeveel tijd we hebben om iets aan je te leveren. Dan doen wij onze uiterste best om uit te zoeken hoe we deze levertijd kunnen halen.

Kan ik een re-order plaatsen?

Dat kan zeker. We bewaren alle ontwerpen en drukbestanden (+ natuurlijk je gegevens) en kunnen daardoor gemakkelijk een re-order verzorgen. App, bel, mail ons, of vul het formulier op de website in.

Krijg ik korting bij bulk-orders?

Jep, meestal geldt dat hoe groter de order, hoe lager de stuksprijs wordt. Een staffel aanvragen kan ook, dan zie je wat de prijs doet per aantal.

In hoeveel kleuren kan er gedrukt worden?

Dat hangt af van het product. Ieder product kent z’n eigen ondergrond en manier van drukken. In sommige gevallen is 1 pms kleur mogelijk, terwijl in andere gevallen alle pms kleuren of full colour mogelijk is. Vertel ons wat je graag wilt en wij laten je weten wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er stanstekeningen van de producten?

Van ons vaste assortiment producten hebben wij de stanstekeningen klaar liggen. Hierop maken wij het ontwerp. Wanneer je een afwijkend product kiest, dan is het aan ons om zo snel mogelijk een stanstekening op te vragen danwel te maken.

Hoe zeker zijn jullie van de kleurechtheid?

Het liefste horen we van jullie welke kleuren (pms of cmyk) je in het ontwerp wilt terugzien. Deze zullen we dan ook gebruiken. Omzetten van pms naar cmyk of andersom doen we handmatig, zodat we zeker zijn dat de juiste kleur gekozen wordt en het niet ‘slechts een benadering’ is. Of de kleur 100% hetzelfde is op het product, kunnen we nooit garanderen. Dit is sterk afhankelijk van de ondergrond. Maar geloof ons, we doen alles wat we kunnen om de kleuren zo treffend mogelijk te maken.