036 713 0940 team@takai.nl

Waarom een Scented Private Label

Takai Scented Private Label realiseert nieuwe private label productlijnen of collecties bestaande uit allerlei producten die passen binnen de branches home en cosmetica. Denk aan geurkaarsengeurstokjesroomsprayshandzeeplotion, of een eigen parfum.

Wil je als bedrijf of organisatie een geur laten linken aan jouw merk? Wil je als modelabel een eigen parfum? Of heb je een woonwinkel en wil je graag je eigen collectie geurproducten verkopen? Neem dan vooral contact met ons op. Maar werk je binnen de vastgoed of ict en zoek je een uniek relatiegeschenk, dan kunnen wij je ook helpen.

Private label: Strategie, concept, ontwerp, productie

We starten altijd door te onderzoeken wat de wensen zijn en hoe we deze wensen concreet kunnen maken. We bedenken de strategie, concepten en ontwerpen de verpakking en producten. En we realiseren de volledige productie. Hierbij werken we samen met verschillende partners in binnen- en buitenland, waardoor de verpakking, het product en de geuren de beste kwaliteit hebben.

Onze partner Iscent componeert en maakt de geur. Zij maken een vertaling van de brandstory en het concept, naar een passende geur.

Meer weten? Bekijk dan eens onze How it’s made pagina. Of doe alvast wat inspiratie op!

Direct contact