036 711 7040 team@takai.nl

Takai realiseert voor merken of organisaties private label collecties. Deze kunnen bestaan uit allerlei producten die passen binnen de home en cosmetica sector. Van geurkaarsen, geurstokjes, roomsprays, handzeep, lotion, tot een eigen parfum.

Wil jij als retailbedrijf of organisatie een geur laten linken aan jouw merk? Een eigen collectie ontwikkelen of een marketingactie met eigen producten realiseren? Wij bedenken het concept, ontwerpen en produceren de verpakkingen met opdruk, verzorgen de aankoop van alle elementen en begeleiden het gehele productieproces. We realiseren de juiste uitstraling, passend bij het merk. Om de juiste geur te componeren werken we samen met geurontwikkelaar Iscent. Zo zorgen we ervoor dat alle elementen op elkaar aansluiten.

Hieronder een overzicht van onze private label projecten

Klant
House of Coalesce
Project
Verpakking, concept en design
Branche
Retail

Voor House of Coalesce, een volledig nieuw parfummerk, mochten we de strategie en design ontwikkelen. Je leest hier de uitgebreide case van het project.

Klant
Saints & Stars
Project
Geurvaasjes en verpakking
Branche
Hospitality

The next level gym. In Amsterdam aan de Tweede Constantijn Huygensstraat (en per maart 2020 met een tweede locatie in Oud-Zuid).
Saints & Stars speelt in op service, beleving en resultaat in de meest high-end atmosphere die de fitnessmarkt ooit heeft gezien. De locatie beschikt over speciaal ontwikkelde geur, licht- en geluidsapparatuur die ervoor zorgen dat de training iedere keer weer een unieke beleving is.

In de merchandise collectie mistte echter nog een product dat voortborduurt op deze experience. Daarom ontwikkelden we reed diffusers met de bestaande Saints & Stars fragrance in de Saints & Stars style. Zo kunnen leden de atmosphere mee naar huis nemen.

Klant
FortM
Project
Store scent als private label reed diffusers
Branche
Retail

Fort M is een inspirerende meubelwinkel in Den Haag. Op een persoonlijke en ongedwongen manier verkoopt de winkel de mooiste merken. Fort M gaat terug naar ouderwetse ambacht en heeft aandacht voor materialen, kleuren en afwerking. Al sinds het voeren van de unieke store scent die wij voor ze verzorgen, geven winkelbezoekers positieve reacties. Wat een mooie stap is het dan om deze geur als private label te voeren in de vorm van reed diffusers. De bekende Fort M geur in een uitstraling die past binnen de winkel en een perfect ‘bijverkoop’ product blijkt. En wegens succes is de collectie sinds kort uitgebreid met een roomspray.

Klant
Iscent
Project
Own private label
Branche
Hospitality

Escienza is het eigen label van Iscent. Onder deze naam worden verschillende producten gevoerd, waaronder deze roomspray. Roomsprays geven direct geur af die ongeveer drie uren blijft hangen. Iscent ontwikkelde de clean sheets geur, wat ruikt naar heerlijk fris gewassen beddengoed. Perfect voor hotels, waarbij na het schoonmaken een extra schone geur aan de kamers gegeven kan worden. De roommates sprayen de roommist over het bedlinnen of in de kamer voordat ze de kamer verlaten, waardoor de gast een geurig en schoon welkom krijgt.
Klant
YVRA
Project
Scented pads
Branche
Retail
Amsterdams parfummerk met een absoluut jetset allure. Yvo van Regteren Altena (Haarlem, 1958) besloot om van zijn obsessie een carrière te maken. Als lifestyle journalist kwam hij in contact met alles wat met een gedistingeerde smaak, luxe leven en vooral parfum te maken heeft. Tijdens zijn wereldreizen ontmoette hij de grootste ‘neuzen’ en werd hij beïnvloed door hun obsessie voor de juiste mix van betoverende ingrediënten. Om dit extra flagrante merk kracht bij te zetten, kon het niet alleen bij een parfum blijven. Voor de productlijn van YVRA hebben wij een scented pad ontwikkeld die de geur subtiel verspreid in de auto, sporttas of aan een kledinghanger.
Klant
Drieklomp Makelaars
Project
Private label
Branche
Relatiegeschenk
Drieklomp makelaars en rentmeesters zocht een cadeau voor huizenkopers of -verkopers, wat net even origineler is dan een bosje bloemen. We realiseerden een reeds diffuser met bedrukking en eigen packaging, gevuld met een geur die staat voor warmte en huiselijkheid. Iets wat huizenkopers toch onbewust meenemen bij het bezichtigen van een woning en wat hen zomaar positief kan beïnvloeden.
Een presentje met een veel hogere attentiewaarde, waarbij men op een subtiele en prettige manier nog meerdere malen met het bedrijf gelinkt wordt.
Klant
Drops of Heaven
Project
Private label
Branche
Retail
Het nieuwe label Drops of heaven heeft verschillende collecties die allen 100% natuurlijk zijn. De verschillende lijnen binnen de collecties bestaan uit o.a. badolie, aura- en home clearing spray. Ingrediënten als edelstenen en etherische oliën maken deze collecties speciaal. Door een rustige basis creëerden we eenheid in de verpakkingen. In combinatie met de vriendelijke reeks designs, staat er een prachtig geheel. De kleuren die per collectie verschillen, komen perfect uit op het heldere glas met witte doppen en verstuivers. Samen met de omdozen met sleeves, is het een compleet en toch divers assortiment.
Klant
Filippa K
Project
Roomspray en reed diffuser
Branche
Retail
Als iemand weet hoe zintuigen te stimuleren zijn, dan is het Filippa K. Het Scandinavische merk voegde daarom graag geur toe aan hun winkelbeleving met direct daarbij als pilot een tweetal producten in één van de Amsterdamse winkels. In Stockholm (head office) waren ze enthousiast; wat leidt tot een verdere uitrol in meerdere winkels binnen Europa. De roomspray en reed diffuser gaven we een look and feel die past bij de grondbeginselen van het merk: stijl, eenvoud en kwaliteit.
Filippa K is een Scandinavisch duurzaam modemerk dat een verantwoorde oplossing biedt voor moderne mode, in tijdloze stijlen, ontworpen met minimalisme en langdurige kwaliteit. De kleding is online en in winkels over de hele wereld verkrijgbaar.
Klant
Perfect Eyelash
Project
Roomspray en reed diffuser
Branche
Cosmetica
Met een Internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kan gesteld worden dat Perfect Eyelash streeft naar de hoogste kwaliteit op elk gebied.
Tijdens de aanwezigheid op verschillende beurzen maakt Perfect Eyelash gebruik van geur binnen hun stand, middels geurmachines van Iscent. Door de positieve reacties besloten ze dat het toevoegen van geurproducten aan het assortiment een slimme zet zou zijn. Samen ontwikkelden we een roomspray en reeds diffuser die verkocht wordt in de webshop. Salons en particulieren halen op die manier de Perfect Eyelash fragrance, die bestaat uit witte bloemen en een vleugje vijg, in huis.