Hoi, hier zijn wij, Team takai

Wij zijn er om jouw verpakkingen mooier te maken. We maken ze passend bij je huisstijl of verfraaien ze met je logo. Op deze manier creëren we branded packaging, speciaal voor jouw webshop of product en zorgen we voor Love on the first sight bij je klanten.

Tessa Dijkhuis - Takai branded packaging

Werkt als projectmanager aan branding-projecten. Heeft de inspiratie, de ideeën en weet hoe ze het beste te realiseren zijn. Kent de weg in verpakkingsland en is het eerste aanspreekpunt.

Paul Hoff - Takai

Weet alles van materialen en druktechnieken. Heeft een groot netwerk van toeleveranciers doordat hij al 30 jaar ‘in ‘t vak’ zit. Tevens een kei in online (branding)-projecten.

Mariska van 't Klaphek - takai branded packaging

Is de in-huis vormgever en werkt aan de creatie van verschillende projecten, zowel online als offline. Afgestudeerd (online) marketeer dus weet hoe je kunt communiceren met verpakkingen.

Mariska van 't Klaphek - takai branded packaging

Naast het vaste team werken we met een aantal externe ontwerpers. Allemaal hebben ze ervaring op creatief (packaging) gebied; opgedaan bij merken als Johnny Doodle, Blokker en Bijenkorf.

De oorsprong

Het idee is geboren uit de grote schare pakketjes die we binnen krijgen, vanuit allerlei bestellingen. We merkten dat veel webshops aandacht besteden aan hun verpakking; en ook tijd want vaak werd er versierd met stickers, lintjes, flyers etcetera. En dat is al een feestje om binnen te krijgen maar wat ons betreft kan het feest nog groter. Vanuit ons bureau voor concept, branding en webdesign, Commplot, weten we de weg binnen de toeleveranciers en kunnen we de meest mooie ontwerpen maken en een goed werkende branding neerzetten. En voor onze klanten is het ideaal dat zij alles op 1 plek kunnen bestellen.

De toekomst

We denken niet alleen aan nu, maar ook aan later. Daarom houden we milieu en maatschappij in ons achterhoofd bij het maken van keuzes. We proberen om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken. Dus gerecycled papier, FSC, en papieren tape. Kraft papier is daarbij onze middle name. Dit papier is de beste oplossing voor duurzame verpakkingen voor behandeling met hoge weerstand. Het papier is FSC®-gecertificeerd en gemaakt van naaldbomen, afkomstig uit goed beheerde bosplantages. Het product heeft een traceerbare FSC®-gecertificeerde herkomst, die het juiste beheer van het bos en de papiercyclus garandeert. Het commerciële papier is ideaal voor recycling en is daardoor milieuvriendelijk.

Bekijk hier onze producten Ga naar de shop!

takai webshop verpakkingen