036 711 7040 team@takai.nl
Happy scents

Happy scents, by Happy whatever & Takai

Geef de ruimte een subtiele touch met de fijne geuren van Happy Scents. Door de papieren design vaas een eyecatcher in het interieur. Deze reed diffuser is alcohol- en chloorvrij, en wordt binnen Nederland geproduceerd, voor een minimale impact op de natuur.

Vanuit een werk- en dagbestedingslocatie voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wordt met de grootste zorg en toewijding gewerkt aan onze producten. Zonder hen geen Happy scents.

Dus.. wij doen onze uiterste best om een verantwoord product met maatschappelijke betrokkenheid te realiseren. Het enige wat jij hoeft te doen, is het een mooi plekje te geven in huis of kantoor, en ervan te genieten. 

 

Welke geuren zijn er?

Clean Cotton in het groen brengt je naar de frisse lucht van de Braziliaanse Amazone.
De roze White Lotus neemt je mee naar een rustgevende vijver vol lotussen in Vietnam.
Feu de Bois heeft een chique koper kleur en brengt je naar een kampvuur onder het noorderlicht van Noorwegen.

Heb je zelf een verkooppunt

Heb je nou zelf een winkel of ander verkooppunt en zou je Happy scents willen verkopen? Neem dan contact met ons op. Binnen no time heb je een starterskit (3 geuren a 4 sets) en een display in je shop! 

Happy whatever

Happy whatever

Happy Whatever biedt unieke kaarten aan die ontworpen zijn als persoonlijk aandenken en aandenkens. De kaarten worden een nieuw voorwerp dat te mooi is om weg te gooien, en een herinnering aan een mooie relatie of een speciaal moment waar het uit voortkomt. Laten we onze relaties versterken. Wie verdient er speciale aandacht?