Cosmetica & home verpakkingen

Speciaal voor (private label) home- en cosmetica producten, is er “Takai home & cosmetica”. Want zeker voor deze producten wil je dat het er fantastisch uitziet. De primaire verpakking, waarmee je producten als eerste in aanmerking komen. We maken ze passend bij de huisstijl of realiseren nieuwe productlijnen en collecties. Ook dit is branded packaging en mag van het hoogste niveau zijn.

Geurpats Yvra by takai branded packaging
Villa Annabelle, private label
Drops of heaven by takai branded packaging
Escienza, iScent geurmarketing
Geurvazen en stokjes - takai branded packaging
Conffee, zeep met koffiegeur
Room mist, iScent

Concept, ontwerp, productie

Vanuit ons bureau voor concept, branding en webdesign weten we alles over concepting, vorm en ontwerp. Daarna ontstond – eigenlijk puur uit de frustratie van het ontvangen van anonieme, blanco verpakkingen – Takai. Wij willen bedrijven het belang van goede, branded packaging laten inzien. Én het voor ze realiseren. Na twee jaar kwamen we op het pad van de private label verpakkingen voor zowel cosmetica als home. Primaire verpakkingen, die minstens zo belangrijk zijn. Een andere tak van sport, maar toch ook weer niet. Alles lijkt samen te vallen binnen onze disciplines. We kunnen goede concepten en ontwerpen neerzetten met een sterke branding en bijbehorende marketing. En we hebben een fantastisch netwerk aan nationale en internationale toeleveranciers en andere toppers binnen en buiten de verpakkingsbranche. Samen zorgen we voor het beste eindresultaat. En voor onze klanten is het ideaal dat zij 1 aanspreekpunt hebben.

Takai, cosmetica assortiment

Case: Drops of Heaven

Het nieuwe label Drops of Heaven heeft verschillende collecties die allen 100% natuurlijk zijn. Producten als edelstenen en etherische oliën maken deze collecties speciaal. Door eenheid in de verpakkingen te creëren geeft het grote geheel rust. En de kleuren die per collectie anders zijn, komen perfect uit op het heldere glas met witte doppen en verstuivers. Samen met de omdozen met sleeves, is het een compleet en toch divers assortiment.

Drops of heaven by takai branded packaging
Drops of heaven by takai branded packaging
Drops of heaven by takai branded packaging
Drops of heaven by takai branded packaging
takai ontwerp verpakkingen

Wij ontwerpen de opdruk van je verpakkingen.

We are creative. En een mooie verpakking begint met een goed ontwerp. Vertel ons je wensen en onze designers gaan aan de slag. We kijken naar de huisstijl, de doelgroep en het doel en maken een stijlvol, opvallend en goed werkend ontwerp.

Dat wil ik ook
iScent geurmarketing, partner takai