Cosmetica & Home verpakking

DOWNLOAD DE CATALOGUS

Cosmetica & Home

Denk je aan een eigen private label voor home- en cosmetica producten, dan is er nu “Takai Cosmetica & Home“. Wij realiseren nieuwe productlijnen of collecties bestaande uit allerlei producten die passen binnen de branches home en cosmetica. Geurkaarsen, geurstokjes, roomsprays, handzeep, lotion, een eigen parfum, het kan allemaal.

Wil jij als bedrijf of organisatie een geur laten linken aan jouw merk? Dat kan! Wil je als modelabel een eigen parfum? Of heb je een woonwinkel en wil je graag je eigen collectie geurproducten verkopen? Neem dan vooral contact met ons op. Maar werk je binnen de vastgoed of ict en zoek je een uniek relatiegeschenk, dan kunnen wij je ook helpen.

Geurpats Yvra by takai branded packaging
Drops of heaven by takai branded packaging
Geurvazen en geursticks, takai cosmetica verpakkingen
Escienza, iScent geurmarketing
Conffee, zeep met koffiegeur

Concept, ontwerp, productie

Samen met onze opdrachtgever doorlopen we het gehele ontwikkeltraject. We onderzoeken wat de wensen zijn en hoe we deze wensen concreet kunnen maken. We bedenken de concepten en ontwerpen de verpakking en producten. En we realiseren de volledige productie. Hierbij werken we samen met verschillende partners in binnen- en buitenland, waardoor de verpakking, het product en zelfs de geuren op maat gemaakt kunnen worden.

Onze kennis van verpakkingen komt hierbij in ruime zin aan bod. Want zeker voor private label producten binnen de home- en cosmetica branche wil je dat het er fantastisch uitziet. Denk aan de primaire verpakking, waarmee je producten als eerste in aanraking komen; het flesje, vaasje, of het potje. En denk daarnaast aan de secundaire verpakking; het doosje, de koker, het zakje. We ontwerpen aan de hand van bestaande richtlijnen of een huisstijl, of ontwikkelen een geheel nieuwe verpakkingslijn. Want ook dit is branded packaging en moet van het hoogste niveau zijn. Doe alvast wat inspiratie op!

Case: Drops of Heaven

Het nieuwe label Drops of Heaven heeft verschillende collecties die allen 100% natuurlijk zijn. Producten als edelstenen en etherische oliën maken deze collecties speciaal. Door eenheid in de verpakkingen te creëren geeft het grote geheel rust. En de kleuren die per collectie anders zijn, komen perfect uit op het heldere glas met witte doppen en verstuivers. Samen met de omdozen met sleeves, is het een compleet en toch divers assortiment.

Drops of heaven by takai branded packaging
Drops of heaven by takai branded packaging
Drops of heaven by takai branded packaging
Drops of heaven by takai branded packaging